BILEVENT

UPPLEVELSER SOM GER MER

FÖRETAGSEVENT

Ett event är möten mellan människor där de får chans att dela samma upplevelser. Här finns alla möjligheter att kommunicera ett budskap eller att de själva ”skapar” budskapet.

Ett bra event händer här och nu och upplevs med alla våra fem sinnen. Det ger en känslomässig upplevelse som du gärna delger andra, vilket gör att eventets budskap sprider sig och finns kvar även efteråt. Vi hjälper dig att bygga relationer med dina kunder, medarbetare och samarbetspartners!

Tillsammans definierar vi vägen och skapar ett event som träffar rätt!

Med vår erfarenhet finns vi som ditt stöd i processen att skapa ett måluppfyllande event, oavsett storlek och innehåll. Med flexibilitet, timing och entusiasm leder och lyfter vi tillsammans.

PROFILERINGSEVENT – BILMODELLER

Vi anordnar exklusiva bilevents där körupplevelsen står i centrum.

Genom utvalda, väl genomtänkta och säkra övningar framhävs bilens prestanda och attityd. För återförsäljare och generalagenter av sportbilar skapar vi mervärde genom att erbjuda kundanpassade events på passande övnings- eller racebana.

Med erfarenhet av exklusiva tillställningar och god kunskap om sportbilar är Driver Academy ett kostnadseffektivt och väl inarbetat team som agerar tillsammans med sin samarbetspartner. Vi skapar rätt känsla på eventet utifrån bilmärkets profil och ger kunden en unik upplevelse.

Vi förmedlar bilmärkets rätta känsla till Er blivande kund

Driver Academy har möjlighet att använda flera banor och övningsområden, både i Sverige och utomlands. Vid event anpassas alltid upplägget utifrån val av plats, med fokus på säkerhet och riskminimering.

VI HJÄLPER ER HELA VÄGEN

Ni har förutsättningarna och behoven. Tillsammans så skapar vi det event och det budskapet som ni vill fylla det med.
Känslan och minnet ska bestå!  Kontakta oss för att diskutera just Ert upplägg.

Jojje Moraeus Svensson
070-373 48 00
Maila oss – använd formuläret längst ner på sidan

BILDER FRÅN TIDIGARE EVENT