BILFESTIVALER

DELAD GLÄDJE GER MER EFFEKT

Bilfestivalerna är en mötesplats och en hyllning till alla bilentusiaster som delar samma passion – stora som små!

Gamla minnen delas med andra och nya skapas. Vi glädjs tillsammans med de som redan uppfyllt sina bildrömmar och peppar de som är på väg.

Turbo möter tändkulor och amerikanska vrålåk blänker tillsammans med europeiska hästkrafter. Klassiska pärlor glänser med värdighet samtidigt som en Lotus eller Ferrari mullrar förbi. Alla ekipage som rullar in ska känna sig välkomna och hyllade!

Bilfestivalerna har lite olika profil, precis som våra bilmodeller! Oavsett om festivalerna är helt i vår egen regi eller i samarbete med andra partners har de samma fokus – delad glädje ger mer effekt!

Bilklubbar

Bjud in Din bilklubb och erbjud en gemensam tur och härlig vistelse med likasinnade. Eller varför inte lägga ett klubbträff i samband med våran? Fråga oss gärna om boende och andra lokala upplevelser så tipsar vi Er gärna!

Företag

I en positiv atmosfär kan Du träffa Dina kunder och med fördel demonstrera och visa upp dina tjänster. Vi har lång erfarenhet kring profilering och samverkar gärna med dig för att ge bilentusiasterna och dig en bra upplevelse.

Kika i menyn efter Dina favoriter!