Elmia Bilsport Performance Show 19-22 april

Elmia Elmiavägen 15, Jönköping, Jönköping

På Elmia kommer vi att presentera en av våra nya sportbilar inför säsongen - första gången visad i Sverige! Vi ses där i monter A03:44 tillsammans med ARN Racing!

Kosta Bilträff 11 maj

Kosta Bilträff Stora vägen 75, Kosta

Varvande motorer och välpolerad plåt, 2019 blir det åter dags för Kosta Bilträff. Succén är tillbaka. Den 11:e Maj 2019 kör vi!

Sofiero Classic 9 juni

Sofiero Sofierovägen 131, Helsingborg

Vi besöker Sofiero Classic med vår nya MX-5 med Miata Club of Sweden samt tar med oss vår Porsche 911 RSR Clone

Flygvapenmuseumets motorträffar 11 juli

Vi besöker Flygvapenmuseumets motorträff som sker varje torsdag under säsongen. Den 11 juli är det tema tyska bilar och vi kommer med vår Porsche 911 RSR Clone och eventuellt några fler.

Stockholm Car Meet 3 augusti

Mer information för bilklubbar: https://driveracademy.se/sthlm-car-meet/ Mer information för publik: https://stockholmcarmeet.se/

DTM Anderstorp – senareläggs, nytt datum kommer

Scandinavian Race Way Nennesmovägen 20, Anderstorp

Senareläggs pga covid-19, till augusti eller okotber 2020. Anderstorp Racing Club (ARC) har kommit överens med DTM-promotorn ITR om att arrangera en deltävling på Scandinavian Raceway, som på 1970-talet stod värd för sex VM-lopp i Formel 1, den 12-14 juni nästa år. Den småländska banan kommer därmed att genomföra såväl sitt som landets första internationella […]

Dala Sportbilsfestival – inställt 2020 Nytt datum 1-4 juli 2021

Leksand

Helgen efter midsommar rullar sportbilar från hela Sverige in i Leksand-Tällberg-Insjön och bjuder in till sportbilsfestivalens sjätte år! En weekend fylld med sportbilar, musik och dalafeeling just när Dalarna är som vackrast.