OM DRIVER ACADEMY

Driver Academy erbjuder upplevelser och tjänster till bil- och sportbilsägare, där våra partners ingår som en väsentlig del av helheten. Med event, utbildning och varumärkesprofilering skapas nära samarbeten med kunden där vi fokuserar på ett ambassadörsskap, det vill säga att vi känner kunden och deras tjänster/produkter väl.

Vid utbildningar som exempelvis körsäkerhet på väg erbjuder vi arbetsgivare, som har personal som kör i tjänsten, ett verktyg till att skapa en säkrare arbetsmiljö och därmed uppfylla arbetsmiljöansvaret.

Med vår värdeord i bagaget – säkerhet, kvalité och glädje – knyts samarbeten och möjligheter öppnas när människor med samma värdering och drivkraft möts.

Vi arbetar i hela Sverige med Stockholm och Växjö som hemmabaser.

VI BESÖKER ER

Under säsongen fullkomligt exploderar landet av härliga bilträffar. Varje dag vill man ta till vara på och njuta maximalt. För oss är det bästa sättet att göra det på i våra sportbilar!

Vi besöker gärna Er – på Ert bilevent, Er bilklubbsträff och på städernas alla måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-lördag-söndagsträffar!

Kontakta oss gärna och föreslå passande datum – vi är inte sena på att tacka JA om det bara är möjligt att klämma in i kalendern.

Vi ses någonstans i vårt vackra Sverige!

Träffa bilentusiaster ger positiv energi som räcker under hela ”vintervilan” 

KONTAKT

Kontaktuppgifter

Göran ”Jojje” Moraeus Svensson
Mobil +46(0)70-373 48 00
goran@driveracademy.se

Mail: info@driveracademy.se

HÄRLIGA SVERIGEMÖTEN