STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV DET SVENSKA GULDET

Letar Du efter samma körkänsla som vi?

Är Du också ute efter att få bättre väghållning i kurvorna, en styvare och lite mer ”sportigare” körkänsla utan att förlora komfort och bekväm dämpning? Det var precis vad vi var, plus att vi då och då vill njuta av snabba rundor med våra sportbilar på en kurvig bana.

Att stötdämpare på en bil bidrar till så stor del av helhetsintrycket är faktiskt svårt att förstå innan det har upplevts. Det handlar inte bara om på vilket sätt bilen känns ”stötig”, som man först kan tro, utan dämparen ändrar hela bilens sätt att bete sig mot sitt underlag.

Många gånger har vi upplevt att det känns som att få en ny bil!

Efter många års ambassadörsskap och samarbete med Öhlins har vi upplevt förändringen när vi bytt dämpare på våra sportbilar från annat märke till Öhlins Road & Track. Dessa dämpare passar lika bra för landsväg som till bana.

Därför är det med stor stolthet som vi nu presenterar oss som licensierade återförsäljare till till Öhlins produktutbud, med fokus på Road & Track för sportbilar. Tack vare sin unika teknik gör den något som tidigare var omöjligt, den förenar superb prestanda vid lite tuffare körning samtidigt som den ger en utmärkt komfort när man lättar på gasen.

VARFÖR VÄLJA ROAD & TRACK?

PRESTANDA OCH KOMFORT

Ingen betvivlar Öhlins kompetens inom sitt område, där mer än 300 vunna titlar runt i världen talar sitt tydliga språk. All den erfarenhet och kunskap från framtagande av världsledande produkter har man använt för att utveckla just konceptet Road & Track.

Oftast när man väljer dämpare så få man kompromissa mellan komfort och prestanda. Tack vare den unika tekniken som ligger bakom Road & Track så kan den göra utföra något som tidigare var omöjligt – att förena superb prestanda vid lite tuffare körning samtidigt som den ger en utmärkt komfort när man lättar på gasen.

Beroende på hur Du vill köra din sportbil, kan Du själv från gång till gång enkelt justera dämparna och ändra bilens vägegenskaper.

Du behöver aldrig kompromissa mellan prestanda och komfort!

HÅLLBARHET

En dämpare slits vid vanlig landsvägskörning och har Du en lite hårdare körstil eller kör på bana så går det fortare. Med Öhlins produkter är dina dämpare inte värdelösa när Du har kört ca 4000 mil på landsväg och bana! Efter en service på en Öhlinsaktoriserad verkstad, där de byter bussningar och olja, får de tillbaka samma prestanda som vid ett nyköp.

Det lönar sig därför att satsa på kvalitet vid valet av dämpare när Du för en mindre  summa kan fylla på med ny körglädje gång på gång!

En billig service gör att Du får tillbaka samma prestanda som vid nyköp!

GÖR DET SJÄLV – MONTERING

Om man har kunskapen och tiden är det nästan halva grejen att att montera sina dämparna själv. I köpet ingår instruktioner hur du går till väga. Vi kommer även under våren att lägga upp en video från en gör-det-själv montering som extra stöd. Efter monteringen behövs en hjulinställning göras hos en auktoriserad bilverkstad.

Halva grejen att göra det själv, om man kan och vill!

VÅRA AMBASSADÖRER

Vi vill ge Dig en så bra information som möjligt inför Ditt köp! Nedan finns därför kontaktuppgifter till våra Öhlins-ambassadörer, fritt för Er att fråga om deras erfarenhet.

Bilmodell: MX5 Miata NC Sport PRHT 2012
Namn: Lars Odar Svensson, odar@brevet.se, 073-576 64 90

Bilmodell: MX5 Miata NC 2006
Namn: Hans Johansson, hans.till31@gmail.com, 073-526 14 62

VILL DU VARA AMBASSADÖR – TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!

KAMPANJ TILL MX-5 MIATA

Under maj månad har vi den unika möjligheten att erbjuda en tidsbegränsad kampanj till alla lyckliga MX-5 Miata NA, NB, NC och ND ägare!  Vidköp av ett Road & Track hos oss erhålles en rabatt samt en helårs prenumeration på biltidningen Teknikens Värld.
Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet!

PRODUKTUTBUD ROAD & TRACK

I katalogen hittar Ni de bilmodeller som i dagsläget kan erbjudas Road & Track.

Klicka på bilden av katalogen till höger.

BESTÄLL DITT ÖHLINS-KIT

Önskar Du beställa ditt Öhlins-kit?
Det vi behöver av Dig är ett beställningsmail med namn, bilmodell, produktnummer samt fullständiga faktureringsuppgifter samt leveransadress (om den är en annan än faktureringsadressen). Dessa uppgifter mailas till: info@driveracademy.se

Öhlins Northern Europe erbjuder också 1-års prenumeration på Teknikens Värld vid köp av ett kit Road & Track under hela 2021 som en del av firandet av vår 10-åriga verksamhet i Karlstad. Gäller endast privatpersoner.

Frakt tillkommer. Förskottsbetalning gäller. Under rådande situation med leveranser från komponenttillverkare, kan leveranstiden variera beroende på vilket kit som efterfrågas. Leveranstiden bekräftas då ordern bokas.

Montering ingår inte. Här väljer Du att kontakta en auktoriserad verkstad eller så lägger Du lite tid tillsammans med din bil i garaget och monterar dämparna själv. Längre ner på sidan finner mer information kring montering.

VI BERÄTTAR OCH GER RÅD

Vi har erfarenhet av Road & Track på flera sportbilar, vars syfte är att ha en hög komfort på landsväg och samtidigt göra riktigt bra ifrån sig på en racingbana. Men allt utgår så klart utifrån Din referens av vad bra komfort är och hur en bra banbil ska kännas. Därför rekommenderar vi Dig att alltid slå oss en signal, så att vi kan berätta utifrån dina önskade resultat.

KONTAKTA
Jojje Moraeus Svensson
070-373 48 00
info@driveracademy.se

KORT OM ÖHLINS

Öhlins har sedan starten 1976 gjort sig kända för sin kvalité men även som marknadsledande inom sitt område. Många är de som har nyttjat Öhlins kunnande, så som exempelvis Koenigsegg, Ferrari, Lamborghini och Lotus, för att nämna några kända varumärken. I dag tillverkar Öhlins dämpar till i stort sett alla området som kräver detta av något slag – MC, Motorsport (Banracing både för bil och MC, Rally, Rallycross), CES (Elektroniskt styrd fjädring med flera patent som används av stora biltillverkare exempelvis VW, MB, BMW, Volvo och Ford) och till mountainbike (ett relativt nytt affärsområde men som växt kraftigt de senaste åren).

BILDER