DTM TILL SCANDINAVIAN RACEWAY I ANDERSTORP

MED EN BLANDNING AV GAMMALT OCH NYTT

SCANDINAVIAN RACEWAY TECKNAR HISTORISKT AVTAL – DTM TILL SVERIGE

Tävlingen i Anderstorp – det första DTM-arrangemanget någonsin i Sverige – flyttas från sin position i början av sommaren till antingen den 31 juli-2 augusti eller den 2-4 oktober. Mer info hittar Ni HÄR

Första DTM-tävlingen någonsin på svensk mark

– Audi, BMW och Aston Martin till Anderstorp

– Joel Eriksson: ”nästan overkligt”

Scandinavian Raceway kommer att återvända till det internationella rampljuset genom ett historiskt avtal som tar den spektakulära racingserien DTM till Sverige för första gången någonsin sommaren 2020.

Anderstorp Racing Club (ARC) har kommit överens med DTM-promotorn ITR om att arrangera en deltävling på Scandinavian Raceway, som på 1970-talet stod värd för sex VM-lopp i Formel 1. Den småländska banan kommer därmed att genomföra såväl sitt som landets första internationella bilracingevenemang sedan FIA World Touring Car Championship (WTCC) gästade anläggningen i juli 2007.

 SUPPORTKLASSER

En blandning av gammalt och nytt: den historiska DTM-tävlingen på Scandinavian Raceway nästa år kommer att bjuda på ett kittlande supportprogram som kastar publiken från svunna tider till innovativt nytänk.

Idag presenteras de mästerskapsakter som gör huvudklassen DTM sällskap när den populära racingcirkusen för första gången gästar Sverige och Anderstorp i juni 2020. På supportagendan står en variationsrik triad bestående av medialt mycket uppmärksammade W Series, nya GT-serien DTM Trophy samt den historiska klassen Tourenwagen Classics.

BILJETTER

Biljetterna till sommarens stora svenska motorhändelse, finns att köpa hos:

Biljetter finns för var och en av de tre tävlingsdagarna, samt för hela helgen.

En helgbiljett (fredag-söndag) kostar mellan 59-89€ (ca. 630-950 SEK) beroende på läktare. Priset på endagarsbiljetter varierar från 10€ (105 SEK) på fredagen till upp till 79€ (840 SEK) på söndagen.

 UTSTÄLLARE

Har du ett företag som vill möta bil- och raceentusiaster? Kontakta oss med Din förfrågan.
Mail: info@driveracademy.se
Ring Jojje: 070-3734800

INFORMATION & MATERIAL

DATUM: FRAMFLYTTAT TILL 2021
PLATS: SCANDINAVIAN RACEWAY – ANDERSTORP

BILDER SCANDINAVIAN RACEWAY

SAMARBETSPARTNERS

UPPDATERAS LÖPANDE – VILL DU OCKSÅ SAMARBETA MED OSS – TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!