STCC SPORTBILSFESTIVAL

EN FESTIVAL MED FART

Äntligen kan vi bjuda in till det bästa av två bilvärldar – racing på högsta nivå och sportbilar!

Det finns ett historiskt gemensamt arv som förenar gammal som ung och det hyllar vi genom att anordna sportbilsträffar ihop med STCC:s tävlingshelger på Ljungbyhed, Knutstorp och Anderstorp.

Alla sportbilar är välkomna in på området och blir en del av hela atmosfären. Tillsammans skapar vi en mäktig bilutställning!

Dessutom har Din bil har chans att bli utnämnd till SNYGGASTE SPORTBIL!

– STCC är väldigt glada över att kunna fördjupa samarbetet med Driver Academy kring Sportbilsfestivalen, det tillför en väldigt trevlig och populär del till våra evenemang. Oavsett ålder så är sportbilar något som många har en djup passion för. Driver Academy har framgångsrikt utvecklat konceptet och vi ser fram emot att ta det till nästa nivå tillsammans med dem under 2022 när vi utökar till fler tävlingshelger, säger Micke Bern, vd för STCC.

SPORTBILSBILJETT

Sportbilsbiljetten kan köpas för 300kr i ett ”Early Bird-erbjudande” fram till en vecka innan tävlingshelgerna, efter det kostar biljetten 450 kronor.

Biljetten inkluderar förutom VIP-parkering även entré för samtliga personer i bilen, en goodiebag från Driver Academy till föraren samt deltagande i tävlingen där snyggaste sportbil utses.

SPORTBIL

Med sportbil riktar vi oss till två- eller fyrsitsig kupé eller cabriolet. Varmt välkomna!

AKTUELLA RACINGDATUM

4 juni – Ljungbyheds Motorbana
23 juli – Ring Knutstorp
11 september – Anderstorp Motorbana

BILJETTER KÖPER DU HÄR

Priser
– 300 kr fram till en vecka innan race
– 450 kr därefter

4 juni – Ljungbyheds Motorbana KLICKA HÄR

23 juli – Ring Knutstorp KLICKA HÄR

11 september – Anderstorp Motorbana KLICKA HÄR